13 вересня знайшли 8-річну дівчинку, яка зникла із матір’ю на початку вересня

13 вересня поблизу Полтави правоохоронці знайшли 8-річну дівчинку. Разом із мамою зникла на початку вересня. Жили у наметі на річковому острові. Матір дитини ще шукають, повідомив у Facebook начальник відділу комунікації поліції області Юрій Сулаєв, передає Gazeta.ua

“У перші дні вересня до поліції Полтавщини за допомогою звернувся чоловік із Великобагачанського району. Він попросив розшукати його доньку із малолітньою онукою, які пропали безвісти. Розпочалися широкомасштабні пошукові заходи. Орієнтування про зниклих безвісти розіслані до всіх підрозділів поліції Полтавщини та до сусідніх областей.

З’ясувалось, що дитина разом із матір’ю проживала під Полтавою у палатці. Як каже дівчинка: “На одному із островів”. Це місце, де річка Коломак впадає у Ворсклу. Дитину виявили сьогодні у човні біля річки. Із її пояснень, вони з мамою припливли до берега, щоб купити продуктів. Мама пішла шукати магазин, а дитина залишилася у човні разом із 2 дворовими песиками. Собачки не лише зігрівали дитину, вони реально не підпускали дорослих, захищаючи свою господиню”, – розповів Сулаєв.

Дитину забрали до реабілітаційного центру. Маму ще розшукують. Правоохоронці встановлюють, що штовхнуло її до такого вчинку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.