Били так, що у жінки ребра простромили шкіру: підлітки жорстоко замордували 90-річну жінку

На Вінничині школярі замордували 90-річну, самотню пенсіонерку. На підлозі власного будинку закривавлене тіло 90-річної жінки-інваліда знайшла її племінниця, яка й звернулася до поліції Могилів-Подільського.

Правоохоронці доволі швидко вийшли на підозрюваних у звірячому вбивстві пенсіонерки. До злочину вони вважають причетними двох місцевих мешканців.

Як зазначають у місцевому відділі поліції, вікно в однієї з кімнат було розбито, поруч з тілом лежала цеглина. Саме це допомогло з’ясувати, за яких обставин померла старенька. За версією слідства, зловмисників спокусили примарні багатства пенсіонерки з однією рукою. Мабуть, що в селі заздрили бабусі, яка отримає «велику» по місцевим міркам пенсію, а злочинці це чули.

Коли до будинку ввірвались злодії, старенька бабуся почала кликати на допомогу, але її криків ніхто не чув. Аби втихомирити пенсіонерку, душогуби озброїлися металевим совком та цеглиною і били так, що у жінки ребра простромили шкіру. Після чого підпалили будинок загиблої, аби сховати сліди злочину.

Судмедекспертиза виявила на тілі жінки численні забої, переламаний хребет, ушкодження голови та єдиної руки.

Оскільки заощаджень пенсіонерка не мала, її кривдники пішли ні з чим. Хоча перед тим, як залишати будинок, вони вирішили «підчистити сліди». Запальничкою підлітки підпалили подушку у одній із кімнат. Але пожежі не вийшло.

У вбивстві підозрюють двох місцевих школярів: одному 16 років, а іншому 13.

13-річному Михайлу, через юний вік, кримінальне покарання не загрожує, а от його товаришу Олексію світить до 15 років за гратами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.