На Верховинщині у горах травмувалося двоє туристів

15 вересня на “101” надійшло повідомлення про те, що в горах на полонині Чуфрова поблизу села Дземброня Верховинського району травмувала ногу та не може самостійно пересуватись 29-річна жителька селища Верховина.

О 21:30 рятувальники прибули до місця надзвичайної події, надали потерпілій долікарську допомогу та розпочали заходи з перенесення її до села Дземброня. Але за 10 хвилин до рятувальників надійшло додаткове повідомлення про те, що поблизу полонини Чуфрова отримав травму голови 63-річний житель міста Тернопіль та потребує супроводження до карети швидкої медичної допомоги.

Працівники пошуково-рятувального відділення селища Верховина станом на 00:45 16 вересня травмовану жінку на ношах перенесли та травмованого чоловіка супроводили до Дземброні, де передали працівникам швидкої медичної допомоги. Жінку госпіталізовано до Верховинської центральної районної лікарні, а чоловік після надання медичної допомоги працівниками швидкої медичної допомоги від подальшої госпіталізації відмовився.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.