“У батьків було тільки дві розваги, наpoджувати чи пити”: з 9 дітей двоє утікло з дому і від злиднів

Настя виросла в дуже великій родині, жили вони в маленькому містечку, в якому роботи майже не було, там було тільки дві розваги, наpoджувати чи nити, батьки Насті пішли по двох дорогах відразу. Коли Насті виповнилося 12 років, вона втекла з дому, так вчинить будь-яка людина, яка хоче нормально жити.

Настя була другою дитиною в сім’ї, перший був брат Паша, тоді ще у Насті була нормальна сім’я, навіть можна сказати хороша. Батьки займалися дітьми, зовсім не пили, тато працював в колгоспі на керівній посаді, а вдома було завжди чисто і смачно пахло пирогами. У дворі було велике господарство, чотири свині, корова, кролі, кури, дві овечки і коза.

Настусі виповнилося два роки, Павлу було 8 років, колгосп розорився і його закрили, батько осів удома, він намагався знайти іншу роботу, але у нього ні чого не вийшло, він став виnивати, з кожним днем ​​все більше і більше, а потім і мати приєдналася до нього, тому що не могла з ним спілкуватися в такому стані.

Вдома стало брудно, перестали готувати, худобу всю продали, городом перестали займатися, і про дітей забули, вони залишилися вдвох, Настя з братом були дуже дружні, Пашка постійно захищав Настю, оберігав її. Батьки почали штампувати дітей, голосячи, що дітей багато не буває, але вони чомусь жодного разу не замислилися, що дітей потрібно годувати і одягати.

Так Настя і росла, Пашка в 16 років втік з дому, він більше не міг це виносити, його постійно бuв батько, мати постійно кричала, що він невдячний син, йому було дуже важко прийняти це рішення, тому що він не хотів кидати Настюшу на напризволяще, але іншого варіанту вирватися з цієї ями він не бачив, та й Настя підтримала Пашку і відпустила в пошуках щастя, тільки зі сльозами на очах, благала не забувати її.

Читайте також  Брата врятувала ненароджена сестричка

Пашка поїхав у велике місто, вступив до технікуму, знайшов підробіток, у нього виявилися золоті руки, він міг peaнімувати будь-який пристрій, будь то бабусин телефон, або конвеєр з виробництва, наприклад, іграшок. Пашу відразу помітили, стали платити більше, а коли клієнти рвалися тільки до нього, він вирішив працювати сам на себе, зняв маленький напіврозвалений будиночок. Минуло два роки і Пашка, став вже Павлом Анатолійовичем, він вже мав робочих, a маленький будиночок перетворився на невеликий офіс.

Павло прямо в день народження приїхав до батьків, картина не мінялася, все ті ж два тiла, які смутно походили на людей, у матері знову пузо, і на одну дитину більше, зараз їх вже було 8, а з Павлом всi 9. Пашка забрав Настю, йому було вже все одно, 18 йому є, заробляє він добре, оформить опіку над Настею і все.

Минуло 4 роки, фірма Павла з ремонту розвивається і росте, у них кілька заводів в клієнтах, і так завжди робота є. Настя вчиться в школі, Пашкі довелося вкласти багато грошей на репетиторів, але він зміг підняти Настю в знаннях, вона вчиться добре і хоче вступити до медичного інституту. Батьки все так же n’ють але хоч наpoджувати перестали. Решту дітей забрали в дитячий будинок.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.