Невідомі у балаклавах вриваються у офіси Буковелю та фірми “ПБС” (відео)

У ці хвилини відбуваються обшуки у приміщеннях фірм, засновником яких був народний депутат Олександр Шевченко.

В приміщеннях, які є власністю курорту «Буковель», ресторанах курорту, які належать абсолютно іншим особам, невідомі у балаклавах влаштовують допити. Наразі роботу цих закладів зупинено.

«У цих закладах мали харчувати дітей із ДЦП, які зараз перебувають у Буковелі у рамках соціального проекту благодійного фонду Олександра Шевченка. Завтра на оздоровлення до нас приїжджають учасники АТО. А ще сьогодні у Буковелі розпочався «Фестиваль журналістики». На курорт з’їхались більше 2 сотень представників ЗМІ з усієї України. І потрапили вони усі на «маски-шоу. Люди у балаклавах і просто слідчі вриваються у офіси, виламують двері, псують», – заначила прес-секретар курорту Оксана Островська.

«Нам не показали жодної ухвали суду, який дає дозвіл на доступ до приміщень, документів та товарно-матеріальних цінностей. Що саме шукають – ми не знаємо», – зазначив помічник народного депутата України Олександра Шевченка, юрист Ігор Фріс.

Обшуки тривають і у офісі «ПБС». Це одна з найбільших дорожніх фірм України ПБС, якій держава винна 350 мільйонів гривень. На дії правоохоронців та фейкові кримінальні справи Олександр Шевченко відреагував зверненням до Президента.

«Петре Олексійовичу, говорити і робити – це різні речі. І те, що ви та ваші поплічники награбували, рано чи пізно доведеться віддати. Все, до копійочки. Ми не будемо жити в країні таких узурпаторів, як ви. Бо народ – не бидло. Нині правоохоронна система виконує накази однієї людини – Петра Порошенка. Натомість його бізнес у Росії, як і путінський в Україні – процвітають. Не кажучи вже про торгівлю нафтопродуктами, чи контрабанду в ОРДЛО», – зазначив Олександр Шевченко.

Читайте також  Водій автобуса "Калуш — Довге-Калуське" пригощав пасажирів цукерками

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.