Вогняна помста за чесність: у Києві спалили 6 авто одне з яких належало відомому активісту

У Києві, в четвер, 20 вересня, на автомобільній стоянці за адресою вулиця Григоренка, 1 сталося масштабне загоряння. Невідомі підпалили машину громадського активіста.

У повідомленні говориться, що пожежа на автомобільній стоянці почалася близько 02:45.

Власник згорілої Skoda Octavia розповів, що в момент загоряння машина перебувала на охоронюваній стоянці, куди невідомі пробралися потайки. Правопорушники облили капот автомобіля маслом і підпалили його.

Поки рятувальники знаходилися в дорозі, полум’я від палаючого автомобіля піднялося приблизно на три метри. П’яти машинам, які знаходилися поряд з Skoda Octavia, теж дісталося.

Найбільше постраждала Suzuki SX4 – автомобіль згорів практично повністю. У Skoda Fabia і Mazda 3 серйозно обгоріли задні частини. Opel Vectra і Renault отримали незначні пошкодження — у деяких місцях обгоріла фарба.

У Skoda Octavia, яку підпалювали невідомі, згоріла вся передня частина.

На думку власника, таким чином йому помстилися за його громадянську позицію, щодо нелегального видобутку піску в селі Пухівка. Він неодноразово організовував акції проти незаконного бізнесу.

Правоохоронці повідомили, що в результаті пожежі ніхто не постраждав. На місці події працювали дві пожежні бригади, екіпаж патрульної поліції і “швидка”. Зараз слідство встановлює причини займання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.