ПНУ поглиблює співпрацю з Німецькою службою академічних обмінів

19 вересня відбулася зустріч ректора університету, професора Ігоря Цепенди з керівником Інформаційного центру DAAD (Німецька служба академічних обмінів) у Києві доктором Гізелою Ціммерман.

У ній також взяв участь завідувач кафедри німецької філології факультету іноземних мов, випускник програми DAAD (1999-2000 рр.) Олег Остапович.

Учасники зустрічі обговорили напрями поглиблення співпраці між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та німецькими університетами. Зокрема, в рамках освітніх та наукових програм, реалізації спільних проектів.

У контексті останнього розглядалася можливість залучення німецьких студентів та викладачів до міжнародних проектів, які сьогодні успішно реалізує наш університет. А саме, йшлося про Міжнародний науковий центр «Обсерваторія» та Міжнародний центр зустрічей студентської молоді.

Під час розмови керівник інформаційного центру DAAD відзначила активну участь наших студентів у магістерських програмах DAAD, які вже впродовж багатьох років є випускниками німецьких програм академічних обмінів.

У рамках програми візиту до університету Гізела Ціммерманн провела інформаційну презентацію для студентів та викладачів «Навчання та дослідження в Німеччині».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.