В Івано-Франківську відкрито “Туристично-інвестиційний центр”

З нагоди проведення урочистостей до 354-ї річниці святкування Дня міста 7 травня було відкрито “Туристично-інвестиційний центр” в приміщенні міської Ратуші. У церемонії відкриття взяли участь міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків і представники іноземних делегацій з міст-побратимів Прибалтики, Польщі, Угорщини, Румунії, Молдавії, Словаччини.

1463058862_4t4gqixjgiu_novyy-razmer

Перший поверх слугуватиме для гостей міста, які приїхали на Прикарпаття з туристичною метою. В центрі туристи також зможуть отримати інформаційну довідку, буклети, карти, аудіогіди, з якими можна пройти екскурсією містом. Зал прикрашений картинами молодих українських митців, для продажу виставлені етнічні прикраси та вишитий одяг.

Також у центрі облаштували конференц-зал, який буде майданчиком для прийому делегацій та поважних гостей міста. Крім того представники центру надаватимуть інформацію щодо інвестиційних пропозицій нашого міста.
Інвестори  матимуть змогу ознайомитися з  вже реалізованими у місті проектами. Під час відкриття “Туристично-інвестиційного центру” відбулося підписання договорів про співпрацю з містами Зельона Гура (Польща), Рустава (Грузія) та Страшенським районом Республіки Молдова.

“Створення цього центру дасть місту можливість розвиватися. Ми очікуємо приток нових інвестицій”, – резюмував Руслан Марцінків.

Джерело: http://pravda.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: