“Гyляє, але дружину любить!”: Пoзбyтися всього “просто так”, піти в нікуди, гордо грюкнувши дверима, стати матір’ю-одиначкою

Зоя в шлюбі вісімнадцять років поспіль, і вважає, що в особистому житті їй дуже пощастило.

Чоловік з найперших днів знайомства буквально обожнює Зою і носить її на руках. Все життя Зоя робить тільки те, що їй подобається. Чоловік без слів і навіть із задоволенням забезпечує всі її забаганки, ніколи не пред’являє ніяких претензій і каже про дружину з нескінченним захопленням. З їх життя за довгі роки не пішла романтика: чоловік обожнює влаштовувати Зої сюрпризи, запрошувати дружину на побачення, дарувати квіти і подарунки “просто так» – не приурочені до дат.

Здавалося б, Зої можна тільки позаздрити.

Але мало хто знає, що чоловік Зої всі ці роки час від часу погулює наліво. Пригоди свої не афішує, але шила в мішку не втаїти, і деякі епізоди – о, далеко не всі, звичайно! – стали Зої відомі.

У перші роки шлюбу вона сильно на цю тему страждала, чого вже там. Плакала, схудла на десяток кілограм, мала намір навіть розлучатися. Але чоловік, як каже Зоя, знайшов правильні слова і переконав її, що в тому, що відбувається, немає нічого страшного.

Та й діти утримали від поспішних рішень – двоє, один за іншим. А коли малюки підросли, Зоя вже якось і змирилася з долею. Чоловік тягав квіти оберемками, співав серенади, носив сніданок у ліжко, зривався серед ночі в магазин за улюбленими Зоїними тістечками, дивився закоханими очима на дружину і душі не чув у дітей.

Позбутися всього цього “просто так”, піти в нікуди, гордо грюкнувши дверима, стати матір’ю-одиначкою з двома дітьми – красиво, звичайно. Але – нерозумно.

– Чоловіки – істoти полігамні, – знизує тепер плечима Зоя. – Боротися з природою безглуздо. Головне – любить-то він мене! Адже любить! Жодного разу за всі ці роки не дав приводу засумніватися. Ми один без одного життя не мислимо. А що там у нього на боці час від часу відбувається – це його справа. Якщо він без цього ніяк не може – ну, що поробиa.

Читайте також  “Нам Дуже Важко” Жінка Народила 19-Ту Дитину В 45 Років! Вражаюча Історія Із Рівненщини. ФОТО

Хтось називає таких, як Зоя, “мудрими” дружинами і захоплюється їх самовладанням, інші, навпаки, плюються – продалася, мовляв, за комфорт. Хоча, насправді, не за комфорт зовсім.

Зоя щиро впевнена, що чоловік її ЛЮБИТЬ. А ті, інші – це просто фон.

Як вважаєте, чи можливо так взагалі – любити одну і одночасно спати з іншого / іншими? Або це вже не любов, а вміла локшина на вуха?

І Зоя для чоловіка – просто зручний аеродром, мати його дітей і економка, а любові там і немає ніякої давно – ну раз він не пропускає повз жодної спідниці?

Або любов буває різною, в тому числі і ось такою?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.