Сюрприз від чоловіка ледь до розлучення не довів. Тепер дружина планує позиватись

Одна моя приятелька вже який день готова рвати і метати. Посварилась з чоловіком, справа мало не до розлучення доходить. А виною всьому її чоловік, який влаштував коханій дружині «сюрприз», від якого вона вже кілька днів прийти в себе не може.

Справа в тому, що вони, як і багато молодих сімей нашої країни, щоб не тулитися з батьками і не витрачати гроші на знімні квартири, вирішили взяти квартиру на виплату. Два з половиною роки збирали на перший внесок, вже почали було обирати квартиру і вивчати умови видачі кредитів в різних банках, але їх плани раптово обламав чоловік моєї приятельки.

Дзвонить їй якось чоловік на роботу під кінець дня і каже: «Дорога, як закінчиш з роботою, виходь, я тебе чекаю!». Вона в шоці: з якого це раптом радості чоловік її вирішив після роботи зустріти?

Робочий день закінчився, вона виходить з будівлі, а перед входом машина стоїть і чоловік її поруч радісний, усмішка до вух. Ось, мовляв, сюрприз вирішив зробити – купив машину. На питання, звідки гроші взялися на машину, відповів, що витратив їх накопичення за 2,5 року, які планувалося пустити на перший внесок.

Приятелька трохи там і не впала. І я прекрасно розумію її обурення, сама б такому «сюрпризу» точно не зраділа. Тепер вона вже думає звертатися до суду, щоб визнати цю покупку недійсною, адже купувалася машина на спільні гроші, а чоловік з нею не радився.

Загалом, непроста ситуація, і приятельці моїй, звичайно, до бoлю прикро. По суті це зрада близької людини: разом будували плани, разом збирали, а він взяв і просто спустив гроші, навіть не порадившись з дружиною. Фактично він купив цю машину для самого себе. Вирішив «побалувати себе шопінгом», мабуть, але трішечки перестарався.

Читайте також  Блогерка Верба розсекретила вартість найдорожчого подарунка, який отримала від бойфренда

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.