У Франківську атовець побив жінку і 4-річну дитину

Це сталося 26 вересня. Франківську патрульні отримали виклик про домашнє насильство й одразу виїхали на місце події.
З`ясувалося, що знайомий наніс тілесні ушкодження жінці і її 4-річній дочці. Чоловіка потерпілої на момент конфлікту вдома не було.

Стало відомо, що такі протиправні дії вчинив учасник бойових дій. Чоловік при собі мав травматичну зброю – Форт-12. Дозволу пред`явити не зміг інспекторам. Показав лише фотографію.

Щодо потерпілої, то у неї ушкодження на обличчі. Її дочку чоловік шарпнув і штовхнув об стіну. Від удару дитина впала і травмувалася. Сама постраждала переїхала до Франківська з Донецька. Як познайомилася з атовцем – невідомо. Спочатку наче й товаришували, а потім чоловік почав приходити захмелілий і без запрошення. Інколи й тверезим руки простягав. Мало того, що систематично до жінки, так цього разу і до її маленької дочки. Чоловік погрожує, мовляв, відповідати не буде, адже вміло прикриється війною на сході країни і зв`язками в поліції.

Наразі потерпіла написала заяву у поліцію. Цією справою займаються слідчі, бо це не компетенція патрульної поліції.

Очевидці подейкують, що це уже не перший випадок. Чому досі чоловік за скоєне не відповів – невідомо. Чи відкрили у поліції кримінальне провадження – встановлюється. МІСТО слідкуватиме за цією справою і про деталі повідомить згодом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.