НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ ЗАТРИМАЛИ ЧОТИРЬОХ ГАСТРОЛЕРІВ З ПРИКАРПАТТЯ, ЯКІ ГРАБУВАЛИ АВТО

Четверо зловмисників за допомогою сканера відчиняли автівки і викрадали усі цінні речі, які були всередині.

скачанные файлы

Нещодавно до Кам’янець-Подільського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що з її автомобіля невідомі викрали мобільний телефон, пише Фіртка із посиланням на прес-службу поліції Хмельницької області.

 

У той час, коли слідчо-оперативна група оглядала місце події, до поліцейських звернувся власник іншого автомобіля, у якого із салону поцупили ноутбук. В обох випадках під час огляду автомобілів слідів злому виявлено не було.

 

Правоохоронці оперативно переглянули відео з камер спостереження, розташованих у місцях скоєння злочинів, і помітили підозрілих осіб. Маючи опис підозрюваних, поліцейські впродовж 3 годин вирахували і затримали зловмисників.

 

Крадіями виявились четверо мешканців Івано-Франківської області, двоє із яких раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Зловмисники відкривали автівки за допомогою спеціального сканера. У них вилучили викрадений телефон і ноутбук та повернули власникам.

 

Підозрюваним доведеться відповідати перед законом згідно ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

 

джерело http://firtka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: