Два долари за вхід і розмови про громадянську війну на Донбасі. Про що говорять у Почаївській лаврі

По 2 долари за вхід – стільки здирають намісники Почаївської лаври з іноземних паломників. Розмови теж тут не з нудних – про громадянську війну на Сході України.

Про те, як заробляють та які думки насаджують намісники лаври у Почаєві, написав на своїй сторінці у Facebook львів’янин Ігор Лильо.

Вперше за останні кілька років я потрапив в Почаївську лавру. Їхати не хотів. Іноземні наполягли. Бабка на касі з квитками спробувала в присутності мого замовника пояснити мені, що в нас громадянська війна, рашка – братушки. Повний набір. Культурно поставив на місце. І головне. Вхідний квиток два долара з людини. Кожен автобус з іноземцями – 100 USD. В день мінімум 3 автобуси. Жодних фіскальних документів. За такі гроші вони будуть стріляти. Запам’ятайте цей пост, – йдеться у дописі Ігора.

Оскільки росіян у лаврі назвали «братами», то, вочевидь, вхід для них, як для своїх – безкоштовний. Для українців залишається лише здогадуватися, однак, вочевидь, не дарма жителі Почаєва зі страхом очікують тривожного дзвону.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.