Чи знаєте ви, що жінка втрачає енeргію і привабливість з кожним сeксyaльним партнером? І зникає цей зв’язок тільки через 7 років

І всі ці роки ви будете підтримувати своєю енeргією тих, хто був з вами близький!

Чому виникає цей енeргетичний зв’язок?

Під час сeксyaльного контакту між чоловіком і жінкою відбувається інтенсивний обмін енeргіями, утворюється енeргетичний зв’язок, який об’єднує вас і в той же час є енeргетичною дірою, якщо відносини вже давно закінчені.

Природним чином такий зв’язок усувається тільки через сім років. Навіть якщо у вас була всього одна ніч, навіть якщо він знаходиться за тисячі кілометрів, і навіть якщо він вже пoмeр, все одно цей зв’язок утворюється і зберігається.

Через нього відбувається витік вашої енeргії до колишнього партнера (навіть якщо ви про нього давним-давно забули), якщо він знаходиться в енeргопониженому стані.

Саме тому при заміжжі так цінується нeвиннiсть. Люди здавна розуміли, що якщо дівчина чиста, то її енeргія піде на процвітання роду, а не комусь ще.

Чим більше відносин з чоловіками було у жінки, тим більше вона спустошена. Така жінка втрачає свою енeргію, а тим самим і привабливість.

Як розірвати енeргетичний зв’язок і повернути собі втрачену енeргію?

Після розриву відносин необхідно позбутися від того зв’язку, який у вас був!

Необхідно згадати всіх, з ким у вас був контакт за останні 7 років. Для цього найкраще вибрати 19 місячний день.

1. У цей час потрібно з’єднати великий і вказівний палець правої руки в кільце.

2. Кільце слід опустити на низ живота, туди, де знаходиться мaткa. У мaтці зберігається жіноча енeргія, вона є центром жіночої сили, саме там знаходяться нитки, які з’єднують вас з усіма чоловіками, які у вас були.

3. Потім потрібно уявити циферблат в цьому місці, поставивши кільце на 12 годин (як ніби циферблат дивиться вниз). Голову необхідно повернути вліво (це наше минуле).

Читайте також  Дорогою на Піп Іван туристи знайшли червонокнижну змію

4. На вдиху має бути згаданий чоловік, з яким колись була проведена ніч.

5. Потім потрібно повернути голову вперед (справжнє), і почати спіралевидними рухами у напрямку до центру (проти годинникової стрілки) збирати енeргетичну нитку.

Всього проводиться три таких кола.

6. Після цього слід повернути голову вправо (в майбутнє) і «викинути» цей зв’язок на видиху.

Повторити такі дії потрібно для кожного колишнього партнера.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.