«Буковель – серце Карпат»: відомий курорт презентував оновлений фірмовий стиль (відео)

«Буковель» презентував оновлений фірмовий стиль курорту.

Тепер популярна локація житиме під гаслом “Буковель – серце Карпат”.

Поштовхом для оновлення стало те, що попередньому логотипу виповнилось 18 років і він просто морально застарів. За цей час маленький гірськолижний центр перетворився на один із найбільших гірськолижних курортів Східної Європи.

“З зимового, ми перетворились на всесезонний курорт, туристичну дестинацію №1 в Україні. Прийшов час втілити ці зміни у новому фірмовому стилі”, – кажуть на курортті.

“Він вже не відображав в собі істинну сутність курорту. За 18 років розвитку ми кардинально змінились. З маленького гірськолижного центру, ми виросли до найбільшого гірськолижного курорту Східної Європи. З виключно зимового, ми перетворились на всесезонний курорт, туристичну дестинацію №1 в Україні, – коментують в ТК “Буковель”. – Прийшов час втілити ці зміни у новому новому фірмовому стилі. Буковель зараз – це серце Карпат. Це епіцентр подій, точка входу в Карпати, центр тяжіння, місце де пульсує життя, бізнес та туризм цілого карпатського регіону. А ще, це місце, яке по-справжньому люблять мільйони туристів і яке відповідає їм взаємністю. Ми переконані, що новий фірмовий стиль курорту вам сподобається. Сподіваємося, саме завдяки йому ви побачите Буковель з дещо іншого ракурсу: більш чуттєвого чи загадкового, більш молодіжного чи автентичного, більш різностороннього, але на 100% вашого. Буковель – серце Карпат”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.