Годинник на франківській ратуші таки залишиться старий

В п’ятницю, 5 жовтня відбулась зустріч міського голови Івано-Франківська та керівника Міськсвітла з годинникарем-ремісником Олесієм Бурнаєвим.

Під час зустрічі вдалося дійти порозуміння щодо подальшої долі годинника – його відремонтують і залишать на ратуші. Наразі майстер оглянув годинник і діагностував всі недоліки, які накопичились за 11 років роботи годинника (нажаль жодного ТО після запуску годинника у 2007 році не проводилось). Про це повідомив активіст Франківськ Який Треба Берегти Юрій Козакевич, пише Бліц інфо.

“Одразу вдалось провести запуск механіки годинника, для цього використали тимчасові електричні модулі. Механічна частина – на яку надано місту довічну гарантію – працює відмінно. Один раз навіть вдалось включали музику – може хтось чув зранку, але тимчасово відключили, бо саме електрична і звукова частини обладнання потребують найбільшого ремонту”, – розповідає активіст.

Далі, після узгодження технічних моментів по документах і оплаті буде проведено ретельний ремонт, осучаснення і/або заміна електронних, електричних і звукових модулів, відновлення повноцінної роботи.

Крайній термін заклали 20.12.18. Вартість ремонтно-відновлюваних робіт складе 100тис. грн. Гарантійний термін на всі електричні модулі 2 роки. Гарантія на механіку – без змін – довічна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.