Забули забрати донечку з дитячого садочка. A пoтім тoй дзвінок о восьмій вечора та нeщacний вuпaдок змінили долю жінки

Ліля та Вадим одружилися ще зовсім молодими, обом навіть 20-ти років не було. Зате кохання. Одружилися. Молодо-зелено.

Батьки виділили молодим кімнату в гуртожитку, самі взяли квартиру в іпотеку і з’їхали. Молоді практично відразу зіткнулися з побутовими проблемами. Почалися сварки. З кожним разом конфлікти ставали все сильнішими. Бився посуд, летіли прилади, рвалася одяг. Так і прожили молоді 2 роки. Але незабаром Ліля не витримала і подала на розлучення.

Уже через місяць Ліля дізналася, що вaгiтна, але повертатися до чоловіка не хотіла, але про дитину сказати все ж довелося, тому що одна вона б все одно малюка не потягнула.

Вадим цю новину сприйняв як шанс помиритися з дружиною, але дівчина відразу дала зрозуміти, що нічого не вийде, та й будучи на 5-му місяці вaгiтності, вона познайомилася з іншим чоловіком, якого факт вaгiтності його подруги не збентежив, чого в житті не буває, а ось любов це рідкість. А він щиро вважав, що полюбив Лілю. Вони відразу стали жити разом.

Коли дитина з’явилася на світ, колишній чоловік періодично відвідував їх, в основному щоб передати гроші та іграшки, ну і поглянути одним оком на дочку. Це звичайно не подобалося чоловікові Лілі, але дівчина постійно згладжувала гострі кути. Уже в 3 роки Ліля влаштувала дочку в дитячий садочок. Звідти її періодично на вихідні забирав батько. Так і жили.

І ось одного разу Вадим не забрав доньку з саду і їй вже о восьмій вечора зателефонувала завідувачка. Ліля вкрилася холодним потом “як же так, дитя одне?!” Вона понеслася в дитячий сад і, забравши дитину, зателефонувала колишньому чоловікові. Трубку ніхто не взяв. Вона зла ходила по квартирі. Цивільного чоловіка теж вдома не було, затримувався.

Читайте також  Повінь на Закарпатті: люди сидять без електрики, частково перекрито рух

Через годину їй подзвонили. Колишній чоловік. Вона взяла трубку і відразу стала пред’являти претензії. Після того як вона закінчила, на тій стороні трубки спокійний чоловічий голос повідомив їй, що колишній чоловік потрапив в авaрiю і зараз лежить в кoмі. Ліля відчула як їй стало погано, полилися сльози. Вона думала їй давно на нього плювати. Але виявилося ні. Вона неспокійно метушилася. Коли прийшов співмешканець, вона залишила дитину з ним і поїхала “по справах”. У лікарні їй віддали його речі, серед яких був і телефон, а там. Останній вихідний дзвінок “кохана”.

Це вона. Ліля розплакалася, вона раптом зрозуміла що до сих пір любить чоловіка. Що все це банальні емоції і їх розлучення – це помилка молодості. Вона тиждень доглядала за чоловіком, поки він не прийшов до тями. Вадим був дуже щасливий побачити Лілю поруч. І перше що він сказав “я цей вогник в очах твоїх бачив тоді в день нашого весілля”. Ліля поцілувала чоловіка. Вони більше не розлучалися. З співмешканцем вона розійшлася, та й при сварці з’ясувалося, що жив він з нею тільки через житло.

Ось так от буває в житті. Не було б щастя, та нещастя допомогло. Все-таки народні прислів’я – є в них істина. Побутові проблеми чатують на нас на кожному кроці, але це не привід ось так відразу розлучатися, тим паче жити зараз ой як не легко, та ще й дітки від цього дуже страждають. А вони так потребують повноцінної родини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.