Ніщо не завадить таланту: молода прикарпатка малює ротом чудові картини

Є чимало людей, котрі справді надихають, адже незважаючи на складну ситуацію, обмежені фізичні можливості чи навіть хворобу, ці люди продовжують жити повноцінним життям і навіть дивувати всіх власними талантами і витворами мистецтва. Однією з таких людей можна вважати прикарпатку, вихованку Залучанського дитячого будинку, що у Снятинському районі, Уляну Белей, повідомляє Франик. Дівчині двадцять шість років і в неї недорозвинені кінцівки. Уляна пересувається на інвалідному візку і її руки її зовсім не слухаються, якщо дівчина хоче щось написати чи намалювати. Проте це зовсім не зупиняє Уляну. Вона з дитинства любить малювати і вирішила не залишати це хобі.

Дівчина малює свої картини за допомогою рота. Бере таким чином пензлик і створює свої малюнки. Виходить в неї дуже навіть добре. Час від часу проводяться доброчинні аукціони де виставляються роботи дівчини. Скоро буде один з таких аукціонів, про це оголосили вчора 8 – жовтня.

За кошти виручені з продажу картин дівчина здійснює власні мрії. Одна з мрій поїхати до Львова вже здійснилася, саме завдяки таланту і цілеспрямованості Уляни. На її картинах ніколи не можна побачити похмурі кольори, чи сумні зображення. Це завжди природа, квіти море і лише найяскравіші барви, що справді тішать око.

До слова, не лише Уляна не зважаючи ні на що продовжує жити повноцінним життям. На днях у Івано-Франківську пройшли змагання з шашок між дітьми з обмеженими можливостями. Змагання проходили в Івано-Франківському міському центрі з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» за сприяння міського центру «Дивосвіт». Було троє призерів, котрі отримали грамоти і чудові подарунки. Решта всі учасники теж отримали солодкі презенти і чимало позитивних емоцій.

Читайте також  Українська мова вже не "бридка": скандальна блогерка з Києва оділа вишиванку й вибачилася

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.