“Помер у реанімації”: Учні напідпитку до смерті побили чоловіка через собаку

У Сквирському районі Київської області сталася жахлива подія. Як повідомляють в поліції, двоє підлітків до смерті побили чоловіка.

“Трагедія сталася в селі Руда. На вулицю вибіг собака і почав гавкати на двох хлопців, які проходили повз двір, – двоє учнів місцевого професійного, 16 і 17 років, були напідпитку. Господар будинку вийшов на крики, почалася перепалка. Підлітки повалили чоловіка на землю і почали наносити удари ногами по голові. Від отриманих травм 68-річний чоловік помер у реанімаційному відділенні лікарні”, – повідомили в ГУ НП Київської області.

Підозрюваних затримали, зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Триває слідство.

варто нагадати, що раніше повідомляли, що на Русанівських садах в Києві чоловіка на смерть забили молотком. Будинки в цьому районі окупували роми, утворивши табір.

Крім того, наприкінці вересня в Києві вбили чоловіка, схожого на розшукуваного педофіла. Особа наразі не встановлена, але тіло загиблого знівечене.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.