госпіталізована і знаходиться у медичному закладі: п’яна дівчина кинулася у колодязь (відео)

До Служби порятунку «101» 11 жовтня о 8:53 надійшло повідомлення про те, що у місті Рожищі на вулиці Незалежності молода жінка впала у колодязь глибиною близько 9 метрів. На місце події прибула чергова зміна 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини управління ДСНС України у Волинській області, – повідомляють у відомстві, пише сайт «rozhyshche.rayon».

Як з’ясувалося, допомогти дівчині дістатися з пастки вирішив перехожий, тож у колодязі глибиною 9 метрів їх стало двоє. Рятувальники за допомогою мотузки витягли постраждалу на поверхню, а чоловіка витягнули за допомогою штурмової драбини. «Вже о 9:20 рятувальники повернулися у пожежну частину.

Сама операція з рятування людей проведена досить швидко, а дівчину із сильним переохолодженням ми передали до рук медиків, – розповів телефоном начальник 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Волинській області майор служби цивільного захисту Володимир Бордосюк. – Зараз вона госпіталізована і знаходиться у медичному закладі».

Згодом, з сюжету «volynua» стало відомо, що потерпіла, а нею виявилася 24-річна жінка, мати 4-річної доньки, сама кинулася до колодязю. Побачивши це її наважився рятувати 62-річний чоловік. Тоді очевидці викликали на місце рятувальників. По прибуттю рятувальники кинули у колодязь мотузку, якою чоловік обв’язав самогубцю-невдаху. Благо, колодязь виявився не глибоким – всього 1,5 метри води.

При цьому Володимир Бордосюк зазначив, що від допомоги рятувальників жінка відмовлялася. Більше того, вона просила залишити її в спокої, бо не покинула наміру покінчити життя самогубством. Серйозних травм, окрім переохолодження, у потерпілої не було. Варто зазначити, що дівчина була п’яною. Коли пацієнтка прийшла до тями, то зізналася, що самогубство хотіла вчинити через сварку з сестрою. В лікарні вона вже втретє. А от герой цієї історії – Віктор, який кинувся рятувати п’яничку, почуває себе відмінно.

Читайте також  Помер на руках матері: 10-річний хлопчик повісився через подарунок старшому брату

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.