Василь Андріїв склав повноваження керівника Міської асоціації учасників АТО

Голова правління «Міської асоціації учасників АТО» Василь Андріїв склав повноваження і заявив, що готовий надалі працювати заступником керівника організації.

Таку заяву Василь Андріїв зробив сьогодні під час вручення квартир бійцям.

«За три роки діяльності ми досягли чималих результатів. Впровадили в життя більше два десятка соціальних проектів. Ключові з яких проект “Житло воїнам АТО”, ЖБК “Соціум”, Рубіж, безкоштовне лікування, визнання добровольців та ще багато інших, які так чи інакше змінили життя сотні учасників бойових дій та їх сімей.

Хочу подякувати кожному з вас. За підтримку, довіру, поради та критику. За те, що були поряд у важкі часи та в моменти успіху. Впевнений, що нас попереду, ще чекають нові звершення та досягнення. У нас сформована сильна, дієва команда на яку завжди можна покластись.

Я готовий залишитись у якості заступника і продовжити всі найважливіші проекти, які мною засновані та допомагати реалізовувати всі інші за умови, що буде активна підтримка кожного учасника АТО. Тих, що отримали бажане і ті, що цього ще потребують. Тому в листопаді ми проведемо загальні збори!

Війна триває – про це варто пам’ятати. Роботи, ще дуже багато,як на Фронті так і в тилу. Насправді нам всім разом є над чим працювати. Тому, якщо буде розуміння спільної справи усіх учасників бойових дій, тоді ми продовжимо все розпочате.
Дякую вам за те що підтримуєте і допомагаєте! Окрема, щира подяка всім Вам за довіру і за честь – третій рік поспіль представляти інтереси нашого ветеранського руху!», – написав Андріїв у Фейсбуці.

Також Василь Андріїв зазначив, що у листопаді відбудуться збори «Міської асоціації учасників АТО», де бійці визначать напрямки роботи на наступний рік.

Читайте також  В Івано-Франківську у дворі знайшли гранатомет

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.