В Івано-Франківську збирають кошти на операцію для важкохворого хлопчика (фоторепортаж)

Нагадую, ми боремось, щоб зібрати кошти на операцію для Ростиславчика Захарії. Величезне спасибі усім, хто долучився! Фото-відео згодом. Нас багато і разом ми зможемо допомогти дитині!

Хто має бажання долучитися:
Рахунок у Приват Банку: Картка: 5168 7573 1833 6130. Отримувач: Захарія Світозар Ярославович (батько дитини) Світозар Захарія​. Призначення платежу: «допомога на лікування».

Ростислав вже переніс 2 операції на спинному мозку (в Україні та в Ізраїлі). Проте наслідком вродженої патології у Ростислава є нижній в’ялий парапарез, вальгусна деформація стоп, паралітичний сколіоз 4 ступеня.

Оскільки дитина самостійно не ходить, з віком починаються різні негативні зміни в структурах тканин організму. Саме з такими змінами зараз нам час боротися, бо у нього утворилися контрактури в колінних суглобах, тобто він не може повністю розігнути коліна на обох ніжках.
В Інституті патології хребта та суглобів iм. проф. М. I. Ситенка АМН України заплановано проведення комплексної корекції, шляхом хірургічного втручання на рівні кульшового (тазо-стегнового), колінного та гомілково-ступневого суглобів. Операція пройде на базі інституту у Харкові.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.