На Івано-Франківщині нетверезий чоловік до смерті забив товариша

Трагедія трапилась у п’ятницю, 12 жовтня, в обідню пору.

Відомо, що 38-річний житель Коломийщини прийшов в гості до 55-річного знайомого. Чоловіки розпивали спиртні напої. У якийсь момент гість напав на господаря і побив його до смерті.

На місце виїхали поліцейські. Вони з’ясували, що, будучи добряче напідпитку, між знайомими виник  конфлікт, який переріс у бійку. В ході інциденту зловмисник повалив господаря будинку на підлогу та почав наносити удари руками і ногами в область голови і тулуба. Через такі дії останній помер на місці.

Зловмисника  слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому  підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

За  спричинення умисних тяжких тілесних  ушкоджень, передбачених ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Правоохоронці Івано-Франківщини закликають не порушувати закон і мирним способом вирішувати конфлікти, адже таке порушення, та ще й під впливом алкоголю, забрало життя в однієї людини, а в іншої – свободу на вільне пересування, інформує Галка з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.