Прикарпатська журналістка Оксана Кваснишин, яка лікувалась від раку, припиняє збір коштів на лікування

Прикарпатська журналістка Оксана Кваснишин близько двох років боролась за своє життя. Австрійські лікарі поставили їй страшний діагноз – рак.

Втім, хворобу вдалось виявити на відносно ранній стадії, тож шанси на виздоровлення були. Лікування коштувало 60 тисяч євро. Ці гроші збирали в буквальному розумінні цілим світом – від Івано-Франківська до США. Проводились благодійні вистави, ярмарки, аукціони, концерти та інші заходи.

У соцмережі журналістка розповіла, що нступне обстеження чекає її вже в грудні, а хіміотерапії більше не буде.

“Шістсот двадцять три… Це мало чи багато? Коли цю цифру перевести в одиницю вимірювання часу, то вийде рік і вісім місяців. Тоді ця цифра виглядає більшою? Чи не так? Ви цінуєте кожен прожитий день? Я так. Їх у мене на даний момент 623. Саме стільки минуло з того часу, як я дізналась про діагноз. Якщо б не всі ви – мене б уже тут не було. Кожен день, кожна хвилина і кожна мить – безцінні і заради них варто боротись. Навіть, якщо доведеться опуститись у саме чистилище.

Нагадаємо, Онкохвора Оксана Кваснишин пекла солодощі, щоб врятувати життя маленькому франківцю

З останніх новин: наступне обстеження у грудні. Сподіваюся, що такі «канікули» плавно перейдуть в ремісію і ми забудемо про хворобу. До кінця року мене ще чекає маленьке лікування у вигляді таблеток та один специфічний укол, але це уже не хімії. На обстеження та процедуру гроші є, тому наразі ми припиняємо збір коштів і ще раз щиро дякуємо за ваші добрі серця. Ми щоденно молимось за наших жертводавців”, – пише Оксана.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.