Cкaндал на “Х-факторі”: учасниця заявила, що у неї було три «так», але її вирізали з ефіру

На талант-шоу завжди є незадоволені, недооцінені, скривджені … “Х-фактор” – не виняток.

Після суботнього ефіру 20 жовтня одна з учасниць кастингу 9 сезону зважилася розповісти свою історію в Мережі. Дівчину звуть Таня Брянцева, вона співачка, до цього брала участь в проекті “Голос країни-5” (була в команді Олександра Пономарьова). Пост про те, як вона проходила кастинг на проект СТБ, дівчина розмістила на своїй сторінці в соцмережі.

– Я дуже чекала цей суботній випуск вокального шоу “Х-фактор” 20.10.18. Тому що, стала частиною цього шоу, – пише Таня. – Але першою брехнею було те, що цей кастинг знімали в Полтаві, а не в Києві, як було насправді, а саме на кіностудії FILM.UA. Мій виступ з якихось незрозумілих мені причин вирізали з ефіру – це було брехнею №2. Я пройшла в тренувальний табір, у мене було 3 “так”.

Отже, я розраховувала свій час приділити цьому проекту, так як мені сказали з’явитися 1.07.18 на кіностудію ім. Довженко. Ми з сім’єю спланували літо так, щоб я могла зніматися, плани були збудовані з пріоритету “Х-фактора”. Але за тиждень до цієї дати мені написали (навіть не подзвонили), що продюсери вирішили не знімати мене і я більше не приймаю участі в шоу (без причин)!

Це було реально нечесно і несправедливо! За моєю спиною чимало проектів, таких як “Голос країни”, “Шанс”, міжнародні вокальні конкурси, але так підло зі мною ніде і ніколи не поступали.

Завжди на етапі передкастингів тобі відомо, проходиш ти далі чи ні. І тут без образ. А коли відзнята фінальна картинка, і ти знаєш, що ти в проекті, такого не було ніколи!

Читайте також  “Наше право показувати чи не показувати”: в”Х-Факторі” відповіли на звинувачення у брехні

Гaньба – організаторам і продюсерам, Олені Романенко (директор ТО, що виробляє “Х-фактор”. – Авт.), Вадиму Лисиці (музичний продюсер шоу. – Авт.), які так нешанобливо і безцеремонно поводяться з талановитими людьми.

Бpехливе шоу “Х-фактор”, застерігаю всіх бажаючих і тих, хто вірить в чесність проекту, краще дивіться інші шоу. Знаю, що сила соцмереж безмежна, так що нехай знають всі, мені нема чого приховувати!

Відповідь творців проекту

У свою чергу музичний продюсер проекту Вадим Лисиця перепостив одкровення Брянцевої і висловив свою позицію щодо події:

– Мені цікаво – яка мета Тані? Довести всім, що вона що? Або хто? Або вона вирішила таким способом повернутися в проект? Я з радістю приймаю цю гaньбу від неї. Талановиті люди не дзвонять і не просять по телефону поставити в ефір їх виступ користуючись 10-річним знайомством. У Тані складна доля. І приймати поразки – дуже складне вміння. Особливо – для талановитої дівчинки.

Журналісти видання попросили пояснити ситуацію, що склалася і Олену Романенко, директора творчого об’єднання, що створює шоу” Х-фактор “:

– На кастингу Тетяна отримала три «так» від суддів, що означає, що вона може пройти в тренувальний табір – табір забезпечення декількох етапів відбору, оскільки з 250 чоловік має залишитися лише 12 – це ті, хто проходить в прямі ефіри. І найперший з цих етапів – судді повторно переглядають відео виступів всіх 250 учасників і вирішують, хто з них найслабший. Після чого ми хочемо сповістити цих учасників, що судді їх не допустили до тренувального табору.

Щодо того, що Таня не побачила в ефірі свій виступ, – у проекту є виключне право показувати чи не показувати учасника в ефірі, особливо якщо він недостатньо цікавий…

Читайте також  “Гiрше ще не було”: в мережі розгopілася сepйозна суперечка навколо переможця “Х-Фактора”(відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.