Його не було буквально кілька хвилин, а коли повернувся дружина вже була мертвою: деталі моторошної трагедії в пологовому будинку

Породілля, яка 18 жовтня дала життя двійнятам, наклала на себе руки, вистрибнувши з 7 поверху медзакладу.

“Пологи були передчасні, народила двійню, перший був хлопчик, о 13:35, з масою 1950 р, друга – недоношена дівчинка”, – пояснив заступник головного лікаря Андрій Карпенко.

Як відзначають журналісти, сімейна пара планувала вагітність.

“Щасливі, безтурботні і усміхнені – на більшості фотографій в соцмережах Тетяна і її чоловік удвох. Вона підписана на десяток груп про ідеальну вагітність і свідоме материнство. Лікарі розповідають: про дітей 32-річна Тетяна мріяла три роки і дуже раділа своїй вагітністі. 1 жовтня медики ірпінської жіночої консультації вирішили направити її в обласний пологовий будинок, в основному, щоб перестрахуватися, тому що двійня – це завжди ризик”, – сказано в сюжеті.

Новонароджених відразу відправили в реанімацію, їх стан задовільний, але вони вимагають особливого догляду. Тетяна після пологів швидко оговталася і вже навіть ходила годувати малюків самостійно. Жінку з чоловіком розмістили в окремій сімейній палаті.

“В ніч з суботи на неділю близько 2:00 годин жінка знайшла привід відправити чоловіка – попросила викинути пелюшки в смітник. Його не було буквально кілька хвилин, а коли повернувся – побачив відкрите навстіж вікно. Дружини в палаті не було, згодом на парапеті він побачив її тіло”, – пише ЗМІ.

Повідомляється, що лікарі намагалися реанімувати жінку понад годину, але травми виявилися смертельними.

Лікарі шоковані ситуацією, тому що Тетяна виглядала щасливою і була цілком здоровою. “Вона була проконсультована неврологом, терапевтом, окулістом, ендокринологом. Ніяких особливих змін у неї в стані здоров’я не знайшли”, – кажуть медики.

Психолог з Тетяною не працював, кажуть в пологовому будинку, не оглядали її психологи і психіатри і в рідному Ірпені, де жінка стояла на обліку по вагітності. Там пояснюють: цей огляд здійснюється в разі, коли лікарі бачать неадекватну поведінку або ознаки депресії.

Читайте також  Зеленський здав аналізи! Все відбулось пізно вночі. Разумкова теж зачепило

“Вона спостерігалася великою кількістю лікарів, і ніхто нічого не помітив. Це вагітність бажана, все-таки 32 роки. Що там сталося – я не знаю”, – кажуть лікарі.

Версію, що причиною вчинку жінки могла бути післяродова депресія, медики відкидають. На їхню думку, причиною самогубства став більш гострий стан, який неможливо було спрогнозувати. “Післяпологовий психоз”, – припускають лікарі.

Двійнята, яких народила Тетяна, ще мінімум тиждень будуть перебувати в лікарні. Забере дітей додому потім батько.

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.