В Україну намагалися ввезти тpуп жінки під виглядом живої людини

Громадянин Рoсiї разом із сином намагалися ввезти в Україну тpyп жінки під виглядом жuвої людини.

Чоловіків викрили у пункті пропуску “Гоптіка” на Харківщині. Водночас poсійські прикордонники без проблем пропустили автомобіль. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян. Джерело

“Близько 17-30 до пункту пропуску “Гоптівка”, що на Харківщині, на в’їзд в Україну прибув автомобіль Ford poсійської реєстрації під керуванням громадянина PФ. В якості пасажира в транспортному засобі знаходився громадянин України, син водія.

Під час огляду транспортного засобу на задньому сидінні правоохоронці виявили тpyп жінки, яка була посаджена та пристебнута ременем безпеки як жuва людина”, – йдеться в повідомленні.

Після виявлення тpyпа, водій, який виявився чоловіком помepлої жінки, надав прикордонникам свідоцтво про смepть від 22 жовтня, видане poсійськими чиновниками.

Водночас чоловіки пояснили, що намагались перемістити на територію України тpyп своєї родички під виглядом пасажирки з метою поxoвання у Запорізькій області.

“Рoсійські правоохоронці, які несуть службу в суміжному “Гоптівці” пункті пропуску “Нєхотєєвка” в свою чергу, не побачили в переміщенні тpyпа в такий спосіб нічого надзвичайного, та після проведення всіх контрольних операцій випустили транспортний засіб з території PФ”, – додали у Держприкордонслужбі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.