“Шматувала не розбираючи хлопчик це чи дівчинка”: Жінка кухонним ножем поранила 14 дітей

Озброєна кухонним ножем китаянка завдала поранення 14 дітям біля воріт дитячого садочка в місті Чунцин.

Напад стався о 09:30 за місцевим часом (4:30 за київським часом) біля воріт дитячого саду, коли діти поверталися до будівлі після ранкової зарядки.

“Озброєна кухонним ножем 39-річна жінка завдала поранення 14 дітям. Жінка не розбирала хлопчик це чи дівчинка. Нападницю зупинили співробітники дошкільного закладу, після чого її передали поліції”, – пише місцева газета.

Діти були госпіталізовані, про їхній стан поки нічого не повідомляється.

Варто нагадати, що раніше повідомлялося про те, що в Одесі затримано чоловіка, який розпилив у бік неповнолітнього невідому речовину, внаслідок чого хлопчик зазнав тілесних ушкоджень.

“Житель Приморського району Одеси розбризкав у бік 12-річного хлопчика невідому речовину. Внаслідок чого підліток зазнав тілесних ушкоджень”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що НП сталася на Французькому бульварі. Попередньо встановлено, що інцидент стався через те, що підліток із друзями грався під вікнами квартири 50-річного одесита, розташованої на першому поверсі будинку. Незадоволений чоловік розпилив у бік хлопчика якусь речовину, внаслідок чого на його шиї, голові та тулуб з’явилися опіки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.