Олександр Шевченко: Чинна влада займається грабунком народу, а не розвитком економіки України

Олександр Шевченко під час президентських праймеріз УКРОПу в Одесі гостро розкритикував дії теперішньої влади та назвав грабунком народу те, що зараз відбувається в Україні.

На думку нардепа, першочергово треба збільшити зарплати до рівня 500 доларів, замінити чиновників на комп’ютери в дозвільних центрах та впровадити справедливу податкову систему, яка дасть можливість розвиватися новим галузям з високим потенціалом.

«Ми маємо позбутися тієї влади, яка 27 років нас веде не туди. Україна найбідніша країна у світі, з найбагатшим президентом. Очевидно, наша влада займається грабунком народу, і у неї просто не вистачає часу, щоб займатись розвитком країни, впроваджувати дієві реформи і дбати про економічний добробут людей. 20 мільйонів українців вже закордоном, впевнений, що неможливо побудувати успішну, сильну економіку, якщо всі найкращі голови та руки за кілька років виїдуть за кордон у пошуках кращої долі. Нормальна країна буде побудована лише тоді, коли кожен громадянин стане успішним», – переконаний Олександр Шевченко.

Також нардеп прокоментував ситуацію стосовно боргів України перед Міжнародним валютним фондом. На переконання Олександра Шевченка, для того аби витягнути Україну з боргової ями, усі залучені та зароблені кошти потрібно направляти в розвиток економіки, а не латати ними старі фінансові ями, які залишили країні попередники.

«Зараз МВФ дає Україні кошти начебто для погашення боргів попередників. Але ми прекрасно розуміємо, що усі ці транші постійно грабувалися і лише мізерна частина цих мільярдів доходили до людей і йшли на благо країни. Переконаний, що усі зароблені чи залучені кошти ми повинні направляти в економіку, а не обслуговувати старі проблеми, які залишили попередники», – наголосив народний депутат.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.