У Франківську пасажир зупиненого авто побився з патрульними (відео)

Інцидент стався в ніч на 28 жовтня на вулиці Миколайчука, поблизу ТЦ “Арсен”.

Патрульні зупинили “Рено Кенго” для перевірки на ймовірне сп’яніння водійки машини. Після того, як підозри правоохоронців не підтвердилися, 28-річний пасажир машини почав лаятися до правоохоронців, пише Галка

На неодноразові зауваження припинити правопорушення, чоловік відреагував у грубій формі. Після того поліціянти оголосили чоловіку про затримання і застосували до нього фізичну силу, а саме загин руки за спину. Вільною рукою затриманий схопив лейтенанта поліції за поясну систему, де знаходились спецзасоби та зброя і намагався зірвати її. Після цього чоловік впав на землю. Поліцейський, тримаючи його за руку, також впав. Тоді вільною рукою чоловік наніс тілесні ушкодження інспектору, а саме пальцями руки натиснув та почав давити на ліве та праве око поліцейського. Після цього інші патрульні затримали нападника та застосували до нього кайданки.

У поліціянта внаслідок ушкоджень під очима виступила кров. У медзакладі в інспектора зафіксували множинні забої лицьової частини черепа.

Правопорушник у медзакладі надув 1.42 проміле сп’яніння. Кваліфікацією випадку зайнялася слідчо-оперативна група.

До слова, фігурантка інциденту Христинка Кварценюк написала про цей випадок у Фейсбуці. Вона вважає винними у конфлікті саме патрульних.

“Сьогодні біля 23:00 в Івано Франківську мене зупинили працівники правохоронних органів. Причина зупинки не світився номерний знак. Хоча насправді з номерною підсвіткою все добре. Отже причина зупинки невідома.Після чого мені запропонували драгер тест на алкоголь я погодилась пройти його в наркологічному диспансері. На слова мого чоловік,який їхав зімною в машині він попросив пояснити причину зупинки. Його заломили і застосовували силу мене штовхали коли я знімала на камеру, на чоловіку порвали сорочку та зробили багато синців визвали 6 патрульних машин.В мене запитання чому так не працює наша поліція,коли є вбивство і ін.злочини. А викликає підсилений наряд на дівчину в якої ніби -то не світився номерний знак.Права повернули тест показав негативний результат. А нерви час і вибачення. Ой про шо це я? Це ж наша “нова” поліція.Абсурд…”, – завершила жінка.

 

Читайте також  Більше тисячі людей під “Білим домом” протестують проти високих тарифів (ФОТО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.