Відома франківчанка розповіла про зйомки в короткометражці та поділилася успіхами сина (відео)

Відома франківчанка Тіна Кароль розповіла Катерині Осадчій у “Світському житті”, з якими складнощами зіткнулася під час туру по Україні, як пройшли зйомки у короткометражці та поділилася успіхами сина в Великобританії.

Тіна розповіла, що їй доводиться возити з собою обігрівачі, тому що в деяких концертних приміщеннях дуже холодно, інформує Фіртка.

Нещодавно співачка знялася в короткометражній стрічці «Колишній». Для фільму їй довелося кардинально змінити образ.

Уже кілька років син артистки проживає і навчається у Великобританії. Маленький Веня навіть розмовляє вже з акцентом, заявляє з гордістю співачка.

“Він пішов у школу і не знав англійської. Він місяць мовчав і прилаштовувався, але це все було його бажання. Я завжди його запитувала, можливо, він хоче додому, може, щось вирішити. Я дуже часто там була, зараз уже рідше. Так, він іде попереду своїх ровесників тут в Україні. Чесно скажу, хоч він там і ходить в український клуб, танцює козацькі танці і говорить виключно українською, в цій українській сім’ї, в якій він живе, він російську забув, українською говорить, але вже з акцентом”, – тішиться франківка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.