Мрії збуваються: Монатік відвідав онкохвору дівчинку на Прикарпатті

Мрії мають властивість збуватись. Вчора, 2 листопада на одну мрію стало менше.

Восьмирічна Анічка Приймич з села Дубовиця Калуського району бореться за життя і найбільшої її мрією була зустріч з відомим виконавцем.

У відеосюжеті сайту Місто йшлося про те, що у дівчинки нейробластома позаочеревинного простору – ІІІ стадія. Наразі пухлина настільки велика, що її вирізати не можна. І попри усе дитина має мрію – зустрітися із відомим виконавцем Монатіком, пісні і танці якого обожнює.

І співак відгукнувся – навідався до дівчинки у лікарню. На своїй сторінці Instagram Монатік написав пост про дівчинку та виклав фото зустрічі з нею.

“Вчора мені попалося на очі відео, в якому смілива, хоч і маленька, але велика особистість Анічка, хоче зі мною зустрітися. Знайомтеся, це Аня і вона бореться з недугою, а я вірю, що у неї все вийде. І у Вас є можливість їй і її сім’ї допомогти! Я дякую всім і особисто кожного, хто відзначив мене, був і залишається не байдужим до дитячих мрій і бажанням жити і вірити в світле майбутнє. Спасибі Лесі і всім батькам, за Вашу віру і силу. Всі діти, яких я зустрів у лікарні, мені дуже приємно було з Вами познайомитися! Я щиро вірю, що незабаром ми з Вами побачимося на Святі переможців!”, – написав Монатік.

Сьогодні, вона була дуже щаслива, хоч і дуже соромилась.

Реквізити для допомоги:

5168 7573 5327 5979 Приймич Леся Орестівна.

380 68 236 3892 телефон матері.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.