“Слідчі ледве зібрали труп”: Невістка жорстоко поквиталась зі свекрухою

П’яна жінка посварилася зі своєю свекрухою і задушила її мотузкою. Розчленоване тіло вона втопила в водоймах міста Дніпро.


“Вироком Індустріального районного суду м Дніпро 36-річна громадянка визнана винною в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство)”, – йдеться в повідомленні.

Інцидент трапився ще в жовтні 2016 року в квартирі, де жінка жила разом чоловіком, його матір’ю і трьома маленькими дітьми. Відомо, що між свекрухою та матір’ю її чоловіка були напружені стосунки. Увечері невістка і свекруха посварилися. Під час сварки невістка в стані алкогольного сп’яніння мотузкою задушила жінку. Переконавшись, що вона померла, жінка залишила її на підлозі кухні і пішла відпочивати. На наступний день невістка втопила розчленоване тіло жертви в двох водоймах.
“Тіло жінки виявлено тільки в травні наступного року, через що майже неможливо було встановити причинний зв’язок з настанням смерті. Тому, для розкриття цього злочину правоохоронними органами проведено значний обсяг роботи, призначений ряд судово-медичних експертиз, що допомогло вийти на слід вбивці “, – відзначили в прокуратурі.

Суд призначив підсудній покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років і 6 місяців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.