Терористи в паніці: Ватажків сепаратистів скоро спишуть!

поштаднрБойовики панікують через “арабів” і говорять про заміну Захараста…

У зоні АТО на Донбасі в середовищі терористів ширяться чутки про заміну протягом найближчих 2-х місяців ватажків терористичних організацій “ДНР” та “ЛНР” О.Захарченка та І. Плотницького на представників рашки.

Прізвища можливих наступників главарєй поки не називаються. Крім того, як повідомив військовий експерт, серед бойовиків бандформувань так званих “1-го АК ДНР” та “2-го АК ЛНР” поширюються чутки про прибуття до лінії розмежування до складу сил АТО підрозділів “арабських найманців” і представників американських приватних військових компаній.

Водночас, бойовики НЗФ “ЛДНР” продовжують обстріли власних позицій на території тимчасово окупованого Донбасу. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

За даними відомства, у вчора, 17 травня, терористи 7-ї окремої мотострілецької бригади, дислокованої у Дебальцевому, та 2-АК, постійним місцеперебуванням якої значиться Луганськ, відкрили “дружній вогонь” по посадових особах, що мали провести перевірку.

Розвідка зазначає, що причиною помилкових обстрілів бойовиками власних позицій є низький рівень організації військових частин ворога, недотримання дисципліни та брак професійної підготовки.

Джерела:

https://www.facebook.com/sprotyv.info

http://www.segodnya.ua

http://gur.mil.gov.ua

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: