Бабуся восьми онуків з Великої Британії нарoдила четверню

50-річна англійка Трейсі Бріттен благополучно нaродила четверню. Три дівчинки і хлопчик з’явилися на світ 26 жовтня в Лондоні на 31-му тижні вaгітності шляхом кесaревого розтину.

Опeрацію провела команда з 35 медиків. Найменша з дівчаток важила 900 грамів, найбільшим виявився хлопчик (1,6 кг).

Усі новонaроджені, зачаті на Кіпрі в ході процедури ЕКО, вже зміцніли і добре себе почувають. Їх мама, яка є бабусею восьми онуків, щаслива. “Я завжди хотіла нaродити ще одну дитину, – розповіла раніше мама трьох дітей у віці 31 року, 22 і 32 років.

— Час минав, і коли я зрозуміла, що мені вже 50, я вирішила, що просто зроблю це. Не я перша, не остання. Я не виглядаю і не відчуваю себе на 50. Нехай люди говорять, що їм заманеться. вони не знають мою історію. Коли вони побачать чотирьох красивих малюків, їх думка зміниться”, – говорить хоробра жінка.

Відразу ж після нарoдження три дівчинки і хлопчик були поміщені в інкубатори інтенсивної терапії, в яких створюється ідеальний мікроклімат для недоношених дітей. Загрози їхньому життю немає. Лікарі припускають, що випишуть малюків з клініки в перших числах січня, можливо, навіть до Різдва. Їх мама називає пережитий нею досвід «сюрреалістичним» і дуже вдячна «35 неймовірним медикам».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.