Гурт “Хамерман знищує віруси” хоче організувати масштабний концерт присвячений скандалу у Франківську

Епатажний гурт “Хамерман Знищує Віруси” планує організувати масштабний концерт присвячений скандальному виступу в Івано-Франківську, який відбувся у рамках фестивалю Porto Franko у Палаці Потоцьких 14 червня цього року.

Про це повідомив соліст гурту Альберт Цукренко у соцмережі facebook.

“Друзі, особливо музичні журналісти, питання. У Хамерман Знищує Віруси є намір на початку наступного року провести концерт, який фіналізував би нашу Івано-Франківську історію (оскільки вона закінчилася нарешті). Гадаю, це має бути більш-менш камерний формат, можливо, під акомпанемент прекрасної піаністки Aleksandra Morozova. Костюмований (аякже!) концерт з зачитуванням фрагментів карної справи, матеріалів слідства та експертиз і демонстрацією на екрані доречних фото- та відеоматеріалів. Івент буде зніматися для док фільму. Питання: який зал в Києві підійде для цього найбільше?”, – йдеться у дописі.

Як писала Фіртка, виступ українського гурту “Хамерман Знищує Віруси” у дворі Палацу Потоцьких в Івано-Франківську 14 червня набув чималого резонансу.

Музиканти виступали на сцені фактично оголеними.

Вже на наступний день після виступу міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків обурився перформансом гурту та доручив освятити місце, де вони виступали, а організаторів фестивалю Porto Franko-2018 викликали до поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.