“Жах. Ми не віримо”: на лікарняному ліжку померла відома українська актриса

Сьогодні, 10 листопада, стало відомо про смерть відомої української актриси Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра Юлії Волчкової.

Про смерть знаменитості на своїй сторінці в Facebook повідомив офіційний фотограф театру Євген Чекалкін. Він виклав фото Юлії, перемотане чорною стрічкою, і підписав: “Вічна пам’ять”.

Волчкова пішла з життя на 44 році. Друзі пишуть, що Юлія хворіла і померла в лікарні. Що саме стало причиною смерті молодої актриси, на даний момент невідомо.

Шанувальники і колеги актриси залишають під зображенням Чекалкіна слова співчуття.

“Жах”, – написала екс-дружина Остапа Ступки Ірина Баткен-Ступка. “У неї була операція, потім стало краще, грала спектаклі, а потім… Ось”, – написала колега Юлії по театру Наталія Дуброва.

“Це неймовірно. Ми ж планували постановку на наступний рік …Жах. Ми не віримо”, “У неї була зовсім маленька дитина”, – пишуть люди в коментарях.

Відзначимо, що крім того, що Юлія Волчкова була актрисою театру драми і комедії на лівому березі, вона також грала в багатьох серіалах і фільмах. Найвідоміші з них – “Нитки долі” і “Кільце з рубіном”.

Варто нагадати, що 6 листопада від хвороби помер Арунас Сторпірштіс – актор з “Мушкeтeрів” і “Зимової вишні”.

https://www.facebook.com/teatrnalevomberegy/posts/2687595061251412

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.