Онлайн-трансляція, Усик – Беллью: бій за звання чемпіона світу

У Манчестері сьогодні ввечері відбудеться бій за титул абсолютного чемпіона світу з боксу у важкій ваговій категорії.

Сьогодні в Манчестері (Англія) проходить бій за титул абсолютного чемпіона світу з боксу у важкій ваговій категорії, де українець Олександр Усик буде відстоювати свої пояси в бою з Тоні Беллью з Великобританії.

13.42 На кону стоять титулу чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, WBO, IBF і популярного американського журналу The Ring. Українець є фаворитом бою на думку букмекерських контор.

На його перемогу ставки приймаються з розрахунку 1,17 до 1, у той час як перемога Беллью оцінюється в 5,50 до 1, а на нічию дається коефіцієнт 29,00 до 1. 16.00. Ми продовжуємо стежити за всім, що стосується бою Усик-Беллью – головної спортивної події в світовому спорті сьогодні.

Поєдинок між Усиком і Беллью відбудеться в англійському місті Манчестер на одній з найбільших арен світу і Європи Manchester Arena, яка вміщує 21 тисячу глядачів. При цьому 20 тисяч квитків вже продані. Вартість квитків на бій Усик-Беллью коливається від 40 до 800 фунтів стерлінгів. Найдешевші були розкуплені за лічені години після старту продажів і зараз продаються на спеціалізованих сервісах перепродажів за завищеною в кілька разів ціною. Оцінювати бій буде співвітчизник Беллью – Террі О’Коннор. В андеркарті поєдинку Усик-Беллью відбудеться бій українського боксера Дмитра Митрофанова з голландцем Джино Кантерсом.

19.15. Ми продовжуємо стежити за подіями навколо бою Олександр Усик – Тоні Беллью, який відбудеться сьогодні пізно ввечері. Англійський боксер заявив, що бій проти Усика може стати останнім в його кар’єрі. Він назвав поєдинок ризикованим, проте в разі перемоги і отримання всіх чотирьох поясів настане відмінний момент для завершення кар’єри. «Я – дурень, раз погодився знову піти на такий ризиковий бій. Я одружився на дівчині моєї мрії. І вона не в захваті від того, що я знову вийду на ринг. Цей бій повинен бути останнім. І я чесно хочу сказати, що він буде останнім. Але буде багато привабливих пропозицій, коли у мене на руках буде чотири чемпіонські пояси. Я дійсно так вважаю. Коли у мене на руках буде чотири пояси, ніхто більше не скаже, що я – андердог. І знаєте що? Мені здається, саме в такий момент найкраще піти зі спорту. Але це я зараз так говорю. А між зараз і тоді багато чого відбудеться », – заявив Беллью.

Читайте також  Пілот команди Формули-1 проїхав на боліді Red Bull по гірськолижній трасі

21.40 Ми продовжуємо стежити за всім, що відбувається навколо головної події в світовому спорті сьогодні ввечері – бою Усик проти Беллью. Перед боєм Усик заявив, що Беллью є найсильнішим суперником за його кар’єру.

За його словами повинен вийде «неймовірно красивий поєдинок». «Беллью дуже небезпечний хлопець. Зростанням як я, вагою як я. Дуже злий. На даний момент це найсильніший мій опонент. Я зі свого боку буду боксувати – робити те, що я люблю.

Найголовніше, що і з боку Тоні, і з мого боку є бажання проявити себе. Так що буде неймовірно красивий поєдинок », – сказав Усик

. Бій Усик – Беллью почнеться приблизно опівночі за Києвом.

ТБ-трансляція – “Інтер”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.