Найкрасивіший чоловік з Прикарпаття поділився секретами, як потрапити на обкладинку журналу

Найкрасивіший чоловік планети з Прикарпаття дав декілька порад своїм підписникам у соцмережах, як потрапити на обкладинку глянцю, інформує WestNews.
Богдан Юсипчук розповідає, що все своє життя задавав собі запитання: хто ці люди які посміхаються нам з обкладинок?

“Що потрібно зробити в житті, щоб поділитися інформацією і саме головне, щоб люди читали це і взяли щось для себе? Тепер я знаю, знаю рецепт. З-задоволенням ділюся ними з вами”, – пише Богдан.

Не існує універсальної схеми. Не існує чарівної пілюлі. Ви можете бути будь-ким. Спочатку потрібне нереальне бажання.
Діяти. Діяти постійно. І пам’ятати – здаватися не можна.Якщо ви здастеся – легше не стане.
Життя постійно наносить удари. Фішка в тому, що потрібно піднятися на один раз більше, ніж вас відправили в нокдаун.
Везіння як такого не існує. Чим більше працюєте – тим більше щастить.
Старайтеся менше просити і більше дякувати.

Нагадаємо, актор театру і кіно з Прикарпаття Богдан Юсипчук був визнаний найгарнішим чоловіком на світовому конкурсі Mister Sea World 2018.

Богдан розповів, як він став переможцем міжнародного конкурсу краси. Крім того, він претендує на роль головного холостяка країни і додав, що він зробить те, що не робив жоден Холостяк до нього. Слід додати ще також, що найбажаніший холостяк зіграє головну роль у новому гостросюжетному серіалі.

Також Богдан стане новим суддею на проекті МОДЕЛЬ XL. Також суддя додає, що для нього важливо, щоб дівчата вміли розвиватися. Дуже багато конкурсанток було таких, що з вигляду класні, але не мали жахи до перемоги. Богдан вважає себе справедливим суддею. Слід додати, що у липні актор та модель відзначив свій 30-літній ювілей. Згодом Богдан розповів, як здолав власні страхи та які зміни трапились у його особистому житті. Крім того він привідкрив завісу свого особистого життя, чим здивував своїх шанувальниць. Слід додати, що суддя Богдан Юспичук вважає себе справедливим суддею. Крім того Богдан разом з відомими блогерами стали обличчям нової колекції українського дизайнера.

Читайте також  На Бурштинському водосховищі зазняли рідкісного птаха з Півночі. ВІДЕО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.