Мама на секунду залишила свого п’ятимісячного малюка в стайні. Те, що зробив кінь коли дитина розплакалася – потрібно бачити!

Мамі п’ятимісячного малюка необхідно було залишити дитину на пару хвилин. Але одну дитину залишити не можна, тому їй довелося терміново знайти няньку. Її вибір став великою несподіванкою.

Мама залишила свою дитину з конем! Варто відзначити, що нянька з тваринного світу просто відмінна! Він точно знає, що робити і як заспокоїти плаче дитя.

Як тільки малюк починає плакати, кінь качає колиску, щоб його заспокоїти. І йому це вдається, дитина заспокоюється. І так багато разів, варто тільки малюкові заплакати, нянька – кінь, уже качає його.

Коли мама дитини повернулася і побачила, що відбувається, їй так не хотілося порушувати сформовану ідилію. Тому мама взяла в руки телефон і почала знімати. Вийшло дуже здорово! Уже зараз ролик набрав більше мільйона перегляду і став вірусним. А ви б залишили дитину з конем?

Коні вважаються одними з найрозумніших тварин. Воно і зрозуміло чому. Як з’ясувалося з ролика, коням можна довірити навіть найдорожче, що є в житті – свою дитину.

Подивіться, як кінь відмінно справляється з роллю няньки для малюка!

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.