Скандал в Івано-Франківську: переможницю конкурсу краси позбавили титулу через фото

Скандал в Івано-Франківську: переможницю конкурсу краси «Star Face of the Season s’s 2018» Софію Гунерську позбавили титулу.

Про це йдеться в офіційній заяві оргкомітету конкурсу, пише Фіртка.

“У зв’язку із порушенням переможницею Софією Гунерською морально-етичних норм і цінностей, проявом некультурної та агресивної поведінки, а також наклепу, погроз представникам оргкомітету та публікації некоректної інформації у своєму профілі, її позбавлено титулу «Star Face of the Season s’s 2018»”, – йдеться у заяві на офіційній сторінці проекту.

Як розповідає керівник SFS Олександр Грабовський, причиною такого кроку стало невдале фото.

“27 вересня відбулася зйомка піар-кампанії до нового сезону, в якій за попередньою домовленістю та усною згодою сторін взяли участь переможці 11 сезону SFS – Ерік Никифорук та Софія Гунерська, – розповідає керівник SFS Олександр Грабовський. – Згодом у соціальних мережах SFF та SFS був опублікований рекламний постер із фотографією Софії та Еріка. 4 дні після запуску піар-кампанії, до координатора конкурсу звернулася Софія Гунерська із вимогою негайно видалити фото, обґрунтувавши це тим, що воно «явно не тягне», «це не професійно». Зі слів Софії стало зрозуміло, що дане фото не відповідає її баченню та баченню її команди”.

В подальшому Софія Гурецька категорично заборонила використання її фото.

“Попередньо виконуючи організаторський обов’язок перед переможницею, Софія Гунерська була запрошена і добровільно погодилася на участь в фотозйомці та була ознайомлення з призначенням фото, для чого і де вони будуть використовуватися, – говорить Олександр Грабовський. – Зустрічатися для вирішення ситуації, що склалася Софія відмовилася. Того ж дня, оргкомітетом було прийняте колективне рішення про припинення з нею співпраці”.

Новим обличчям піар-кампанії 12-го сезону стала Тетяна Кубарич, перше віце-зіркове обличчя SFS s’s 2018, яка за результатами голосування членів журі отримала друге місце за підсумками набраних балів.

Читайте також  “Ти – собака, твоє місце біля дверей”: працівниця суду стягнула компенсацію з адвоката за образи

Також Тетяна буде запрошена для вручення корони переможниці “Star Face of the Season f’w 2019”. Захід відбудеться 30 листопада у концертному холі “Platinum”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.