Святкували день народження онука: Батько жорстоко вбив сина

Того вечора в родині святкували день народження сина потерпілого — хлопчику виповнився рік. Між розігрітими алкоголем чоловіками виник конфлікт, в ході якого 42-річний батько вдарив дерев’яною битою сина в голову.

Матір і невістка розняли чоловіків, після чого обидва пішли спати, проте вранці виявили, що потерпілий вже без свідомості. Його терміново доправили в реанімаційне відділення обласної лікарні, але медики не змогли врятувати молодого чоловіка — наступної доби він помер.
Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Запоріжжі судили злочинця, який вкрай жорстоко вбив батька своєї коханки. Чоловік 47 років скоїв на очах у дружини загиблого. Він наніс жертві численні колоті та різані рани по всьому тілу. Убивство планувалось заздалегідь, адже вбивця прийшлось з підготовленим знаряддям.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.