Анна Холодна 16 листопада: чого краще уникати, а що потрібно зробити в цей день

Вважається, що сьогодні будь-яка зіткана тканина буде цілющою і охороняти від нечистої сили, порчі і зурочення. Так що час якраз підходить для в’язання, ткацтва та інших видів рукоділля.

У цього дня важка енергетика, виходить в світ дуже багато нечисті, яка придивляється до людей і їх життя.

Потрібно контролювати себе, не бути запальним і нетерплячим, намагатися зберегти спокій і врівноваженість.

Сьогодні дуже велика ймовірність піддатися впливу іншої людини і піти за чужими думками. Потрібно остерігатися впливових людей.

Перш ніж вийти з дому, прочитайте молитву або оберіг. У цей час активізуються енергетичні вампіри, уникайте багатолюдних місць.

Розпізнати їх можна за двома рисами, одні постійно влаштовують скандали і обожнюють багатолюдні місця. А тихі постійно випрошують жалість, співчуття і «cмoкчyть» енергію з однієї людини.

Ще сьогодні можна використовувати особливі парфуми і ефірні масла, які пахуть розмарином, евкаліптом або гвоздикою. Вони утворюють навколо вас захисне поле.

Ще як захист можна надіти камінь нефрит, за повір’ям він відганяє нещастя і невдачі, робить сильнішими, продовжує життя і допомагає людям одинакам. Можна просто поставити фігурку з нефриту вдома.

Діти, які народилися сьогодні зазвичай не бувають щасливими, але вони майстри в будь-якій справі, золоті ручки, умільці. Їм потрібно носити онікс. До речі, можна провести ритуал, щоб не наврочили дитині.

Мати повинна обмити дитину у воді, в яку раніше додали трошки святої води, потім витерти подолом нижньої сукні і говорити при цьому: «Водою дитя обмила, від злого ока захистила. Амінь».

Після цього матері потрібно тричі перехрестити своїм натільним хрестом дитину і головне, щоб вона заснула після цього. Над сплячою дитиною потрібно 9 разів прочитати «Отче наш».

Читайте також  Втратив хрестик жди біди. Народні повір’я і прикмети пов’язані з натільним хрестиком

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.