Відверте інтерв’ю: франківець розповів про свою роботу в порноіндустрії (фото)

22-річний Євген Василинюк з Івано-Франківська розпочав працювати порноагентом у 18 років.

Тоді ще все здавалось таким важким і недосяжним. Але наполегливість та рішучість допомогли Євгену за п’ять років зробити собі ім’я в індустрії дорослого кіно. Про особливості, стереотипи та небезпеки роботи – читайте у відвертому інтерв’ю WestNews.

Як все почалось
Народився у Франківську. У дитинстві мріяв стати актором. Коли був підлітком, то не знав, ким хочу стати. Після школи ніде не навчався, у мене середня освіта. Так співпало, що коли закінчив школу, я добре спілкувався з хлопцем, який працював на тій роботі, де я зараз працюю. Тоді в мене був переломний момент: або я йду вчитись, мама хотіла, щоб навчався на програміста, або ризикую і пробую працювати на сьогоднішній моїй роботі. Працюю вже майже п’ять років, та й взагалі не думав, що стану порноагентом. Я був у шоці, коли ця робота мені дісталась.

Пошук актрис
Шукаю я тільки дівчат і тільки худих. Інших від мене не приймуть. Найчастіший вік порноактрис – 19-23 роки. Раніше, коли у мене не було бази актрис, я шукав їх: лазив по клубах, пляжах, різних вечірках, знаходив п’яних дівчат, які були більш відверто одягнуті. Коли вони йшли на контакт, то ми починали випивати, спілкуватись, але спершу я не признавався, що працюю порноагентом. А потім вже, коли мав машину, добре заробляв, то дівчата запитувались, де я це все заробив. А я насмішкувато казав: “Та я працюю порноагентом”. Звичайно, у компанії багатьох людей ніхто не признається, що хоче таку роботу. Але звучала фраза “о, давай добавим один одного у Facebook”. І на другий день я вже слухав, що у неї є проблеми, вона навчається і хотіла б спробувати. Студія навіть гарантує анонімність, якщо щось піде не так.

Я ніколи не візьму нестабільних дівчат, коли вона починає сумніватись, чи потрібно підписувати. Вони ж не розуміють, що цією нестабільністю самі собі шкодять. Я зрозумів, що коли тільки дівчата починають сумніватись, їм потрібно казати, що вони заплатять через суд штраф 10 000 євро у разі не виконання обов’язків. Акторам ж купляються квитки, орендують апаратуру, приміщення. І коли дівчина підписує контракт і не приходить, то її штрафують. А претензії потім до мене, ніби я винен, бо я цей контракт їм надав. Тому я одразу все розказую.

Читайте також  Стало відомо, хто отримає бронь від призову з 1 липня

Все, що я міг, те і робив. Це ж все відбувалось в Європі. На той час я не знав добре англійської мови і це для мене була проблема. Перший рік я працював у великий мінус, бо нічого не заробляв. Через рік знайшлась дівчина, яка погодилась, і після неї все пішло вверх. Дівчат погоджувалось відсотків 10-15, а зараз уже й 100 (сміється).

На даний момент у мої обов’язки входить лишень підписання документів. У мене зараз є напрацьована база актрис, до якої я йшов роками. І наприклад, на студії мені дають документи і кажуть, що як і коли має зніматись. Тоді я думаю, за які гроші і яка з дівчат на це все погодиться. Обдзвонюю всіх знайомих, беру документи, їду з нею підписувати, везу документи назад і беру свій агентський відсоток.

Зустрічав українок, їх дуже багато. Але контракт мені не було сенсу їм щось пропонувати. Бо моя основна задача була європейка.

У мене вільний графік роботи. Коли я хочу, тоді й працюю. Три місяці сиджу дома, накопичую контракти, потім на три місяці їду в Європу і починаю люто працювати. Буває й 14 годин на добу. В основному працюю на дві студії в таких містах як Париж, Прага, Будапешт і час від часу Варшава.

Про зарплату
Актор-початківець отримає 300 євро за одну класичну роль. Актриси завжди отримують у два рази більше, бо основна увага аудиторії йде на дівчину. Якщо це зірка – близько 1400 євро. Якщо порно жорстке, то 1500-1600, зірці заплатять 2500-3000 євро. Чоловіків підбирають важче, у них більше зйомок, може бути й 5-6 на день, тоді коли актриса знімається тільки раз.

Перша моя зарплата була 50 доларів. Якщо дівчина починає тільки, то мій відсоток буде 15-20, якщо зірка – 5-7 відсотків.

Особливості роботи
Напевне найважчим у моїй роботі є графік. Я постійно бігаю, щось шукаю, нічого не встигаю. Можу працювати до 4 години ночі, а о 6 ранку знову бігати по справах. Але чим більше я працюю, тим більше заробляю.

Читайте також  Робота з дому, довші відпустки та новий трудовий договір: міністр розповів про реформу праці

Небезпека була на початку. Коли я ходив по клубах, було багато наркоманів, знайомі дівчат можуть бути п’яні і побити. Конкретно через роботу мав одного разу конфлікт з арабами. Ми підписали з дівчиною контракт, а потім за два дні до зйомок вона хоче його розірвати. А квитки вже були куплені. І претензії були до мене. Але я пішов на студію, все розказав за погрози, і вони вже самі розбирались з дівичною. Був також момент, коли я повертався з клубу, то мене китайці побили.

Але були й веселі моменти. Коли я приходив уже в павільйон, там могли одночасно йти шість зйомок. У мене збоку таке відчуття, що вони не можуть серйозно працювати, їм постійно весело. То їхні іграшки випадково летіли в мій бік, то якісь дивні викрики. На зйомках часто буваю, особливо, коли потрібно з кимось переговорити.

Основна моя мотивація далі працювати – гроші. У цій сфері крутяться великі гроші. Так, важко було на початку, коли доходу не мав. Але я знав, скільки заробляє мій друг, це було мотивацією не опускати руки. Потрібно ж спершу заробити собі ім’я.

З рахунком того, що я побачив на зйомках, порноактором ставати не збираюсь. Коли молодшим ще сумнівався, то зараз це категоричне ні. Упевнений, що це невдячна робота.

Ставлення близьких
Мама завжди знала, що я буду працювати не тут, а за кордоном. Те, що я знайшов собі роботу, де не працюю фізично, де я майже невидимий, але мені за це багато платять. Я одразу пояснив, що я не знімаюсь, не беру участь в зйомках, тому мама легко прийняла мою роботу.

“Порноіндустрія мені була неприємна. Але я Женю в будь-якій ситуації підтримую і потім зрозуміла, що це насправді робота з документами. Він не знімається, не торкається до дівчат, і я перестала переживати. Зараз проблем і ревнощів немає. Важко відпускати, бо я сумую за ним. Але головне, щоб у нього не було проблем. Бо якщо його образять, то він це не залише непоміченим,” – розповідає Жанна, дівчина Євгена.

Стереотипи
Насправді у порно не крутяться “легкі” гроші. У чоловіків дуже багато зйомок. Вони просто нічого не відчувають, бо постійно на таблетках. Є навіть препарати, які вони самі собі колять. Жінки переважно п’яні або під наркотиками. Пояснюють це тим, щоб їм працювалось легше.

Читайте також  Українці бідні, бо забагато їдять – міністр соціальної політики (відео)

Найпоширеніший стереотип – це кайф. Там ніхто не отримує задоволення, хіба німфомани. Більшість сприймає це, як роботу.

В акторів бувають свої корпоративи, вечірки. На початку роботи мені було дивно, коли я з ними сидів у ресторані і ніхто не сказав слова за роботу.

Переважно в дівчат не влаштоване особисте життя або влаштоване з іншими акторами. Якщо акторка працює на одну студію, то в неї партнерів не так вже й багато. У них навіть може бути менше чоловіків, ніж у звичайної дівчини.

Порівняння Івано-Франківська та європейських міст
За кордоном ця професія сприймається, як в Україні телеведучий. Там люди відносно знають, хто такий порноагент, а в Україні – ні. Люди плутають мою професію з порноактором. І неважливо, як би я їм доказував, що це не так. Якщо вони бачили хоча б одне моє фото зі зйомок, то все – я порноактор.

Різниця є велика між містами. Менталітет інший. Мені не подобаються у нас погляди людей. Усі ходять злі, косяться. Це нервує і напрягає. У країнах, де я працюю, таке відчуття, що мене оточують великі діти. Ніби у них немає жодних проблем. Але після такого руху за кордоном, мегаполісів, постійних перельотів, повернутись у спокійний Франківськ – це кайф.

Повністю переїжджати за кордон не збираюсь. Тут у мене дім, плюс додаткова робота: займаюсь нерухомістю.

От наприклад, мені не подобається рівень безпеки Парижа і Праги. Усі на всіх нападають. Я б постійно пережива за себе, за Жанну, за дитину, яка би була. Я знаю, що у Франківську буде спокійніше. Ще й ціни тут набагато нижчі. Тут за п’ять євро, я можу добре наїстись, а за кордоном – з’їсти не дуже смачний бургер. Мені тут все звичніше.

Про життя поза роботою
З дитинства люблю зйомки, медійність. Помішаний на цьому. Зараз це основне хобі: знімаюсь в рекламах, передачах. Від цього отримую задоволення. Зараз я також почав розвивати свій Youtube-канал. Вдома я взагалі не працюю. Постійно з дівчиною гуляємо, знімаємось і подорожуємо, коли є вільний час.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.