Щоб чоловік був щасливий і жінку любив, треба знати що можна, а що не можна дарувати

Деякі предмети притягують біди і неприємності, інші можуть змінити життя людини на краще. Щоб презент не став джерелом проблем, радимо вам дізнатися, які подарунки можна і не можна дарувати чоловікам.

Вибираючи подарунок, ми в першу чергу думаємо про те, чи сподобається він адресату. Сам презент може викликати у людини приємні емоції, але при цьому залучити нещастя через свою енергетику. Деякі подарунки можуть бути вдалими тільки для жінок, і якщо презентувати їх чоловікові, то вони можуть зруйнувати щастя володаря. Ми допоможемо вам вибрати правильний подарунок для чоловіка, який стане нього щасливим талісманом.

Які подарунки заборонено дарувати чоловікам

Найчастіше жінки дарують чоловікам шкарпетки, вважаючи такий подарунок корисним. Однак народні прикмети говорять, що цей нехитрий презент обіцяє сварки, в результаті яких чоловік може покинути сім’ю.

Також не найкраща ідея – дарувати своєму чоловікові нижню бiлизну. Вважається, що чоловік може почати зраджувати.

Багато чоловіків були б раді подарованому елітному алкоголю, але якщо ви не хочете втратити роботу, ніколи не даруєте спиртні напої начальнику-чоловікові. Також не варто дарувати алкоголь дружині: згідно з прикметами, чоловік буде страждати алкоголізмом.

Не рекомендується дарувати коханому краватку, щоб він не був залежний від вас. Деякі прикмети говорять, що подарована краватка може подіяти як любовний приворот, який принесе власникові тільки стрaждaння.

Не потрібно дарувати коханому щоденники або офісне приладдя, інакше чоловік буде проводити більше часу на роботі, а не вдома.

Не варто дарувати чоловікові кальяни, сигарети, запальнички або інші предмети, пов’язані з вогнем. У більшості випадків вони несуть негативну енергетику і можуть притягнути нещастя.

Заборонено дарувати рукавички колегам і діловим партнерам: це може привести до розбіжностей, сварок, зриву угод і навіть втрати роботи.

Читайте також  Маловідомі обряди на Святвечір які за повір’ям, мали забезпечити щастя, мир та багатство усій родині

Вважається, що дорогий годинник надає чоловікові солідності, але народні прикмети говорять, що такий презент може принести неприємності. Особливо небезпечно дарувати цей аксесуар коханій людині: вважається, що він може привести до розставання.

Щасливі подарунки для чоловіка

Хороший подарунок для одруженого чоловіка – парні подушки, так як вони внесуть гармонію і благополуччя в сімейне життя. Якщо подарувати подушки самотньому чоловікові, незабаром він зустріне другу половинку.

Талісмани фен-шуй вважають корисними подарунком, адже їх сильна енергетика сприяє поліпшенню якості життя володаря. Наприклад, подарована черепаха допоможе чоловікові просунутися по кар’єрних сходах, а фігурка жаби поліпшить фінансове становище. Але ці речі краще зберігати на робочому місці.

Згідно з народними прикметами, деякі подарунки можуть навіть врятувати ваш шлюб. Щоб зміцнити відносини і зробити так, щоб чоловік завжди прислухався до дружини, можна подарувати йому сонячні окуляри або золотий ланцюжок.

Хороший подарунок для чоловіка, родича чи друга – гаманець або сорочка. Ці речі будуть притягувати до володаря гроші і удачу. Однак гаманець не можна дарувати порожнім: перед тим як вручити його адресату, обов’язково покладіть туди монетку або спеціальний талісман для гаманця.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.