— І скільки ти ще будеш нapoджyвaти? — єхидно запитала в трубку свекруха

— І скільки ти ще будеш нapoджyвати? — єхидно запитала в трубку свекруха у Жанни.

— І вам доброго ранку, Тетяна Андріївна, — спокійно промовила Жанна, — як я розумію, вам Максим розповів, що ми чекаємо поповнення? Ви не раді? — не підвищуючи голосу, запитувала дівчина.

— А чого радіти-то? Я ж ще в минулий раз, коли ти третім була вaгiтнa, сказала, зупиніться! Досить! Навіть пpeзepвaтиви вам дарувала, але ви натяку не зрозуміли, — бурчала Тетяна Андріївна.

Жанна весело пирхнула, згадавши, як Тетяна Андріївна піднесла на день нapoдження сина велику упаковку пpeзepвaтивiв. Після того випадку, Жанна з Максимом часто жартували на цю тему.

— Ми все зрозуміли, Тетяна Андріївна, — відірвавшись від спогадів, покірно відповіла Жанна, — але проти природи не попреш.

— Ти ще й знущаєшся? Тоді живіть, як знаєте, а до мене не звертайтеся!

— Так ми, взагалі… — почала було Жанна, але в трубці вже чулися короткі гудки.

Дівчина з тугою подивилась на телефон і погладила свій, поки що плоский, животик.

Жанна чекає четверту дитину і її свекруха це бісить. Правда, дівчина не розуміла невдоволення свекрухи.

Тетяну Андріївну ніхто не змушує сидіти з дітьми, грошей на їх утримання не вимагає. Свекруха приїжджає відвідати онуків пару раз на місяць. Зазвичай навіть без гостинців.

І це трохи бісить Жанну. Вона вважає, що купити пару яблук онукам бабуся могла б. Але свої невдоволення дівчина не висловлює. У її дітей все є і це головне.

Максим добре заробляє, та й Жанна не сидить склавши руки. Дівчина підробляє з дому, а щоб дітки її не відволікали, Жанна найняла помічницю, яка гуляла і грала з малюками.

Читайте також  Дмитро Карпачов розповів молодим батькам, як перестати матюкатися при дітях

Загалом, в родині все було добре, крім агресії Тетяни Андріївни, яку та висловлювала все частіше.

Перший час літня дама навіть не сприймала свою молодшу внучку, третьої дитини Жанни і Максима, але потім ситуація начебто устаканилася. Тільки в сім’ї намітився світ, як Жанна зaвaгiтнiлa вчетверте.

Чесно кажучи, четверту дитину хлопці не планували, але вже раз так вийшло, то вийшло. Значить, четвертому маляті бути.

Дізнавшись радісну звістку про вaгiтнicть невістки, свекруха наїжачився. Тільки Жанна підозрює, що хвилюється Тетяна Андріївна не через те, що на неї можуть повісити онуків, жінка боїться, що її знімуть з постачання.

Вже пару місяців поспіль Максим підкидає мамі грошей, Жанна не проти, засобів їм вистачає, та й мама — це святе. Тим більше, дає Максим гроші на справу. Те зуби допоміг вставити, то в санаторій відправив. Може, допомагає.

Тільки от якщо здогади дівчата вірні, то попереду її чекають важкі часи, свекруха однозначно помотає нерви своїми моралями.

Звичайно, поведінка свекрухи ніяких не вплине на рішення хлопців, у них буде четверта дитина і крапка. Але виникає питання, а чи має право мати, батько або хтось із родичів вказувати, скільки дітей повинно бути в сім’ї?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.