Активісти хочуть, щоб єпископ УПЦ МП на Прикарпатті пояснив, як ставиться до помісної церкви

12 жовтня до Івано-Франківська прибув Новопризначений Єпископ Івано-Франківський і Коломийський Української православної церкви Московського патріархату Серафим.

Сьогодні, 18 листопада франківські активісти завітали у гості до єпископа, щоб дізнатися його позицію стосовно автокефалії і поцікавитись, чи збирається він приєднуватися до Помісної української церкви, чи буде брати участь в Синоді і яка його позиція загалом, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Втім на територію єпархіального управління активістів та журналістів не пустили. На вході їх зустрів представник єпархії протоієрей Василь Романюк, якому передали звернення до нового очільника. Священик сказав, що передасть звернення і зник за воротами.

Через 15 хвилин очікування активісти знову подзвонили в домофон і їм сказали, що Єпископа немає, а відповідь на звернення дадуть в робочий час. Варто зауважити, що незадовго перед цим журналісти бачили, як єпископ Серафим приїхав в єпархіальне управління, відпустив водія і зайшов у приміщення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.