“Третій майдан”: Протестуючі прийшли “скидати владу” до Михайлівського собору в Києві (фото)

У Києві радикально налаштовані люди в неділю, 18 листопада, намагалися прорватися на територію Михайлівського собору.

Правоохоронці завадили спробам радикалів, відтіснивши їх від воріт собору.

На Михайлівській площі проходить віче активістів, які вимагають зміни влади в Україні і заявила про початок “Третього майдану”. За словами протестувальників, вони вийшли на акцію проти чинної влади, вони вимагають “перезавантаження” влади.

Вранці 18 листопада в центрі Києва на Михайлівській площі почали збиратися люди на заклик невідомого чоловіка, так званої “білої балаклави”. Раніше чоловік у білій Балаклаві і чорних окулярах в YouTube закликав прийти в неділю на акцію протесту на Михайлівську площу Києва і “повалити владу Петра Порошенко”. Невідомий закликав людей протягом 12 годині зібратися на площі, приносити речі, а також організував “молебень”.

Варто нагадати, що раніше повідомлялося про те, що напади на журналістів українського телеканалу NewsOne сталися під час акції радикалів проти маршу трансгендерів в центрі Києва.

«Знову напад на нашу знімальну групу, яка сталася під час акції радикалів, які намагалися зірвати проведення маршу до Дня пам’яті трансгендерних людей, які загинули від насильства. Активіст публічно плюнув в обличчя нашому кореспондентові », – повідомили в ефірі NewsOne.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.