Через снігопади на Прикарпатті очікують ускладненого проїзду на дорогах

Голова Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак попередив водіїв про ускладнення проїзду на дорогах Прикарпаття та рекомендує важковаговому транспорту використовувати колісні ланцюги з метою недопущення заторів на дорогах.

На дорогах Івано-Франківщини станом на 17.00 год. проїзд був задовільний. На перевальних ділянках високогір’я Карпат рух транспорту забезпечено підрядними підприємствами ДП “Івано-Франківський облавтодор” та ПБС. Але в зв’язку зі зниженням температури повітря і посиленням снігопаду з 19 на 20 листопада очікується ускладнення проїзду дорогами Н09 “Мукачево – Львів”, Р24 “Татарів – Кам’янець-Подільський “, Р21 “Долина – Хуст”, особливо в гірській місцевості, написав Василь Буджак у Фейсбуці.

Приблизно о 18.00 важковаговий автомобіль створив затор на ділянці дороги Р24 в селі Пістинь Косівського району. На допомогу виїхали транспортні засоби Коломийської ДЕД ДП “Івано-Франківський облавтодор”.

САД в Івано-Франківській області рекомендує важковаговому транспорту використовувати колісні ланцюги з метою недопущення заторів на дорогах.

Підрядні підприємства працюють в посиленому режимі, на чергуванні перебуває 16 піскорозкидачів та 20 інших снігоочисних технічних засобів. Всього до зимового утримання доріг загального користування державного значення підготовлено 118 технічних засобів та механізмів.

Якщо негода вас застала на дорогах Івано-Франківщини і у вас виникли труднощі з проїздом, телефонуйте в САД в Івано-Франківській області: (0342)-54 93 03, (0342) 72 22 28, 067-340-39-62.

Нагадаємо, сьогодні у Тисмениці внаслідок зіткнення автобуса і двох легковиків загинув 27-річний водій, ще троє людей у лікарні.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.