В одному з районів Івано-Франківська трапилось зґвалтування

Сьогодні, 20 листопада, полісмени під час щотижневої оперативної наради в міського голови Івано-Франківська повідомили, що в місті сталось зґвалтування.


“Так, за минулий тиждень до патрульної поліції поступило 1 959 повідомлень. Було декілька резонансних випадків, зокрема, повідомлення про зґвалтування. Виявлено багать правопорушень під час пішого патрулювання,” – розповів Володимир Фуштей, заступник керівника батальйону.

Речник УПП в Івано-Франківській області, що 12 листопада 22-річний водій в автомобілі “Shkoda” вступив в статевий акт з 27-річною дівчиною проти її волі. Від написання заяви по цьому факту жінка відмовилась.

За його словами, збільшилося кількість ДТП, було більше 70-ти аварій. Складено 12 протоколів на водіїв, які перебували за кермом в стані алкогольного сп’яніння.

«За минулий тиждень до чергової частини надійшло 969 заяв, 884 – розглянуто, по 85 внесено відомості до єдиного реєстру, відкрито кримінальні провадження. Складено 36 протоколів про адміністративні правопорушення, окрім того, більше десяти випадків розкриття злочинів за гарячими слідами», – розповів заступник керівника міського відділку поліції Леонід Гончарук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.